Delivery Boy In Near Me | Delivery Job in Noida | Swiggy, Zomato, Zepto, Rapido, Blinkit, Uber

By | July 9, 2023

Delivery Boy In Near Me | Delivery Job in Noida | Swiggy, Zomato, Zepto, Rapido, Blinkit, Uber

Delivery Boy In Near Me | Delivery Job in Noida | Swiggy, Zomato, Zepto, Rapido, Blinkit, Uber

Delivery Boy In Near Me | Delivery Job in Noida | Swiggy, Zomato, Zepto, Rapido, Blinkit, Uber

  • Company– Delivery Boy In Near Me
  • Profile– Delivery Boy Cum Driver
  • Openings– N/A
  • Experience– 1 – 2 Years
  • Salary– ₹25T–₹30T a month
  • Qualification– 10th or Below
  • Location– Noida, Uttar Pradesh
  • Language: Hindi, English, and Other
  • Job typePart Time

Job Description

Swiggy , Zomato , Zepto , Rapido , Blinkit , Uber.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Merown Energy will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Merown Energy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Merown Energy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-104, SECTOR 65, NOIDA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Merown Energy expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *