Field Jobs in Noida with Bike | Delivery Boy Jobs near Delhi | Delivery Job Vacancy

By | July 9, 2023
Field Jobs in Noida with Bike | Delivery Boy Jobs near Delhi | Delivery Job Vacancy

Field Jobs in Noida with Bike | Delivery Boy Jobs near Delhi | Delivery Job Vacancy

  • Company– Moissani India pvt ltd
  • Profile– Delivery Boy Cum Driver
  • Openings– N/A
  • Experience– 1 – 2 Years
  • Salary– ₹12,000 – ₹15,000
  • Qualification– 10th or Below
  • Location– Hariyan
  • Language: Hindi, English, and Other
  • Job typeFull Time

Job Description

Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work . Saman Lana . Showroom Construction Ka Dyan Rakhna. 1 – 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Moissani India pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Moissani India pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Moissani India pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Moissani India pvt ltd expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no.24. 2 nd floor . Gold souk mall . Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Moissani India pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 24/7

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *