Fresher Jobs for 12th Pass | Latest Fresher Job In Delhi

By | September 19, 2023

Fresher Jobs for 12th Pass | Latest Fresher Job In Delhi

Department- Fresher Jobs for 12th Pass​
Post – Latest Fresher Job In Delhi
Qualification – Minimum 12th Pass With Good Knowledge of Computer
Salary – 23000/- Per Month (26 Days Working)
Gender – Male And Female Both Can Apply
Location – All Delhi

Jobehei logo

Fresher Jobs for 12th Pass | Latest Fresher Job In Delhi

Fresher Jobs for 12th Pass | Latest Fresher Job In Delhi

Should Handle Enquires Regarding All Types Of Visas Tourist ,Business Visa. The Candidate Will Be Responsible For Visa Form Filling. If Interested, Whatsapp Your Cv@91-7303335292.

More info about this Fresher Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Continental Immigration Consultancy Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Continental Immigration Consultancy Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Continental Immigration Consultancy Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1008 10th floor Devika Tower, nehru Place -110019.

8. What are the timings of this job?

Ans. Continental Immigration Consultancy Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *