Pickup And Delivery Boy | Delivery Boy Jobs in Uttar Pradesh Part Time

By | July 20, 2023

Pickup And Delivery Boy Delivery Boy Jobs in Uttar Pradesh Part Time

Pickup And Delivery Boy Delivery Boy Jobs in Uttar Pradesh Part Time

Pickup And Delivery Boy Delivery Boy Jobs in Uttar Pradesh Part Time

Job Description:

He Has To Deliver And Pick Up The Clothes For Laundry. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike

More info about this Pickup And Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anytime Laundry & Drycleaners will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anytime Laundry & Drycleaners expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anytime Laundry & Drycleaners expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anytime Laundry & Drycleaners expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipuria Mall, SC-57, Ahinsa Khand 1, Indirapuram, Ghaziabad, Uttar Pradesh 201010.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anytime Laundry & Drycleaners expects the candidate to work for the following hours: 10am – 8.30PM | Wednesday to Monday

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *