Van Delivery Executive Job | Van Delivery Boy Jobs near Me | Driving Job

By | July 10, 2023
Van Delivery Executive Job | Van Delivery Boy Jobs near Me | Driving Job

Van Delivery Executive Job | Van Delivery Boy Jobs near Me | Driving Job

  • Company– daily retail and logistics
  • Job Profile– Van Delivery Executive Job
  • Openings– N/A
  • Experience– 1 – 2 Years
  • Salary– ₹12,000 – ₹15,000
  • Qualification– 10th or Below
  • Location– Dhoom Manikpur, Uttar Pradesh
  • Language: Hindi, English, and Other
  • Job typeFull Time
  • Job typePart Time

Job Description

Kirana Ka Items Deliver Karna Hai.

More info about this Van Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. daily retail and logistics will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. daily retail and logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. daily retail and logistics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mati road,kamlapur,bijnaur,lucknow up.

8. What are the timings of this job?
Ans. daily retail and logistics expects the candidate to work for the following hours: 6:30 AM – 4:30 PM | Monday to Saturday

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *