Zomato Urgent Requirement for Delivery Boy | 10th Pass Delivery Boy | Zomato Delivery Job

By | July 7, 2023

Zomato Urgent Requirement for Delivery Boy | 10th Pass Delivery Boy | Zomato Delivery Job

Company– Zomato

Job Title – Zomato Delivery Boy

Openings– N/A

Experience– 1 – 2 Years

Salary– ₹12,000 – ₹15,000

Qualification– 10th or Below

Location– New Delhi, Delhi

Language:  Hindi and (English)Optional

Job typeFull Time

Job Description

Urgent Requirement – Urgent Please Call-8260037050 Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs.

More info about this Urgent Zomato 8260037050 Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Delhi candidates choice.

8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT

Apply Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *